Apartamentul din Seattle a fost transformat într-un spațiu eclectic pentru burlaci

De în Amenajari interioare cu 0 Comments

Acesta este un apartament care este aproape copleșitor de frumos. Situat în centrul orașului Seattle, a fost recent reproiectat de studioul Hoedemaker Pfeiffer. A fost o transformare drastică care a dat apartamentului o identitate complet nouă. a trecut de la un spațiu învechit, cu un aspect înghesuit și aproape fără lumină naturală sau priveliști, la un bloc de burlaci în plan deschis foarte primitor, cu vederi încadrate superb asupra coastei și a orizontului orașului. Noul design interior este eclectic, amestecând elemente moderne, contemporane, rustice, vintage și de la mijlocul secolului într-un mod foarte organic. Rezultatul este o juxtapunere de stiluri și influențe care se simte cumva foarte naturală.

Frumosul ocean albastru este încadrat de o mulțime de lemn cald și arată uimitor

 

Apartamentul oferă, de asemenea, o vedere magnifică spre centrul orașului Seattle, care oferă o atmosferă urbană

 

Un scaun confortabil la fereastră, care a profitat din plin de vederea panoramică

 

Inițial bucătăria era închisă, iar noul design o deschide și îi conferă un aspect mai aerisit

Apartamentul are o atmosferă masculină puternică, fiind în același timp foarte cald și primitor. Este un refugiu urban cu mult caracter și o atmosferă proaspătă. Spațiile sunt definite de diversitatea texturală și flexibilitatea asigurată de proiectarea în plan deschis. Lemnul, piatra, pielea și diferitele tipuri de țesături sunt perfect amestecate, creând o ambianță primitoare și confortabilă și oferind apartamentului o senzație de locuit. Odată cu tot ce se întâmplă, vederea reușește să rămână în continuare punctul central principal al întregului apartament.

 

Apartamentul are o atmosferă răcoroasă de locuit, datorită lemnului recuperat și a pielii rezistente utilizate în întreaga lume

 

Livingul nu este deosebit de spațios, dar are o senzație foarte aerisită datorită ferestrelor mari

 

Zona de luat masa este încadrată de un balcon curbat cu vedere panoramică la coastă

 

Bucătăria face parte dintr-o zonă în plan deschis, dar își păstrează individualitatea

 

Vederile panoramice sunt punctul central al noului design interior al apartamentului

 

Dormitorul are perdele delicate, mult lemn și o varietate de detalii texturate

 

Mobilierul are o atmosferă de epocă care conferă în cele din urmă apartamentului o atracție eclectică

 

Baia nu are nici o sursă de lumină naturală, dar este totuși luminoasă, aerisită și elegantă

 

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *