Trenul deraiat s-a transformat într-un centru cultural mobil

De în Amenajari interioare cu 0 Comments

Trenurile vechi sunt foarte atrăgătoare și misterioase, fie din cauza istoriei lor, a funcției lor, fie pur și simplu pentru că arată atât de feroce și uriașe. Acesta este motivul pentru care oamenii i-au refăcut în tot felul de lucruri, de la case până la spații de divertisment sau galerii de artă.

 

Acest tren special a făcut parte dintr-un program de recuperare și a fost transformat de firma de design ecuadoriană Al Borde într-un centru cultural mobil. Trenul este acum numit „Vagonul cunoașterii”, un nume potrivit pentru un proiect atât de neobișnuit.

 

Trenul face acum opriri de-a lungul comunităților îndepărtate din Ecuador și servește ca spațiu public pentru întâlniri, precum și pentru spectacole de teatru, programe de instruire și diverse sărbători. Numit inițial Boxcar 1513, trenul are acum un nou scop. Anterior fusese abandonat timp de 12 ani, perioadă în care doar rugina îl găsea demn de atenția sa. Dar acum are o nouă misiune.

 

Renovarea și transformarea trenului a fost un proiect complex. Echipa a dorit să-și atingă obiectivul folosind un număr minim de elemente. După ce s-a făcut totul, trenul a primit un aspect și o structură complet noi. Acum are un teatru cu o capacitate de 60 până la 80 de persoane, spații de lucru pentru 20 de persoane și un interior dominat de mobilier retractabil și spații de depozitare inteligent ascunse. Totul a fost posibil prin atașarea a trei extensii la tren.

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.