Un studio care uimește prin prospețimea pe care o are

De în Amenajari interioare cu 0 Comments

Încă din tinerețe vă formație personalitatea și caracterul pe care vreți să-l resimțiți și în viitoarea casă în care vă veți duce traiul. Doriți un amestec de seriozitate care să reflecte și latura distractivă, care de asemenea, să fie un spațiu atrăgător și practic. Acest apartament este realizat astfel încât să transpună fiecare mică parte din proprietarul cu o individualitate aparte. Superba locuință este un studio care este proiectat de o echipă de arhitecți cu multă imaginație. Aceștia s-au jucat cu nuanțele îndrăznețe și cu mobilierul elegant creând un spațiu prielnic pentru orice tânăr la început de drum.

 

Casa este prielnică pentru un cuplu care își dorește o viață simplă în care să se bucure de micile delicii oferite de natură și de cei dragi. Decorul strălucitor pune în evidență nevoile fiecăruia și alcătuiește un refugiu în care să se retragă după o zi grea și obositoare. Armonia perfectă face ca fiecare zi să fie unică în spațiile delimitate fără ajutorul pereților. Tehnică ingenioasă face că trecerea de la o încăpere la alta să fie insesizabilă și fluidă.

 

Bucătăria este realizată cu ajutorului stilului minimalist. Aici se întâlnesc elementele de lemn cu finisajele fine care alcătuiesc un decor unic. Modul creativ în care sunt depozitate condimentele și ierburile atrag privirile fiecărui invitat. Dormitorul prezintă intimitate și conferă un spațiu privat în care să vă odihniți. O micuță cameră extrem de luminoasă conturează cadrul perfect în care să vă serviți cafeaua dimineața în compania celui drag.

 

Împărtășească Acest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *